Boka ett möte

Är du redo att hitta den elstrategi som är rätt för dig?

När du träffar en av våra Energy Risk Advisers går vi gemensamt igenom ert företags behov, vilja och förmåga att ta risker och er förbrukning så att vi kan hitta bästa möjliga lösning för er.

Rådgivande möte

Tillsammans tar vi en titt på ditt företag för att hitta en lösning som uppfyller dina krav.

*” anger obligatoriska fält

Boka ett möte med en av våra rådgivare, helt utan förpliktelser

Energimarknaden är mycket volatil, vilket gör det viktigare än någonsin att välja rätt elavtal för företaget.

Skälet är att en felaktig lösning kan bli en dyr historia.

Det är emellertid besvärligt att hitta rätt på en oförutsägbar marknad, och svårt att hitta rätt avtal för ditt företag.

Vill du ha hjälp av någon av våra experter för att hitta rätt lösning för dig?

Boka ett möte med oss, helt utan förpliktelser. Du får träffa en av våra Energy Risk Advisers endera personligen eller online – du avgör vad som passar dig bäst. Tillsammans går vi igenom vilka behov och krav som gäller för ditt företag så att du får en klar bild av hur du väljer det bästa elavtalet för företaget.

Tycker du att det här låter intressant? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Om Energi Försäljning Sverige AB

Energi Försäljning Sverige AB är en energileverantör till företagskunder i Sverige. Vi är en del av Energi Danmark Group – en av norra Europas främsta energihandelskoncerner.

Med representation i hela Norden har vi erfarenhet och expertis för att vägleda våra kunder. Vi strävar efter att vara en pålitlig, ansvarsfull och transparent energileverantör som alltid levererar rätt energilösning till rätt pris.

Vi är ett engagerat team som jobbar för att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Våra omfattande kunskaper om elmarknaden gör att vi kan erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster när det gäller aktiv handel, riskhantering och rådgivning.

Vår marknadskännedom och våra gränsöverskridande samarbeten ser till att vi kan erbjuda våra kunder en säker och effektiv energiförsörjning och bli en värdefull partner till er.

Tillsammans gör vi en noggrann genomgång av ert företag i syfte att hitta den bästa lösningen för just ert energibehov.

*” anger obligatoriska fält